Even voorstellen

Hoi, ik ben Toppe Bob! Op vakantie en op internet krijg ik altijd super veel vragen van jongens en meisjes. De vragen die ik het vaakst krijg heb ik hier op mijn site gezet. 

Heb je ook een vraag die je graag aan mij wilt stellen? En staat die hier nog niet op mijn website? Als je mij een berichtje stuurt op Facebook of op deze pagina, dan beantwoord ik deze voor jou.

Hoe oud ben je?

Volgende zomervakantie precies één hand vol: 4 jaar (ik heb maar 4 vingers :P). Voor een hert is dat best al oud. 

Wat is je lievelingskleur?

Blauw is van de lucht en de zee, groen is van de bomen, bruin is van mijn vacht, geel is van de zon... Maar als ik echt moet kiezen? Lastig hoor... BLAUW!

Mijn hobbies zijn

Dansen, voetballen, buiten spelen, hutten bouwen, moet ik nog even doorgaan? Uitslapen, eten, knutselen. Ik vind zo veel dingen leuk, als ik maar lekker bezig ben en het samen met mijn vriendjes kan doen.

Hier ben ik heel erg goed in

Dansen en speurtochten. Ik heb echte dansbillen en een speurneus.

Waar woon jij?

Vroeger woonde ik in het bos. Nu slaap ik meestal in een vakantiehuisje. Het bos is mijn thuis maar ik vind de huisjes altijd zo gezellig. 

Jouw lievelingseten is...

even denken, even denken... ik kan niet kiezen! Ik vind zoveel dingetjes lekker. Maar als je te veel eet krijg je een dikke buik.  

Zit je ook op school?

Nee, ik ga niet naar school. Mijn papa en mama hebben mij de belangrijkste dingen geleerd. De rest leer ik van de jongens en meisjes om mij heen.  

Waarom praat je niet?

Praten zoals mensen dat doen kan ik niet. Maar ik kan jullie wel begrijpen. Je kunt mij best een vraag stellen of tegen me praten. Ik geef dan antwoord met mijn hoofd en handen.

Mijn mooiste droom

Het hele jaar vakantie. Dan kan ik lekker de hele dag buiten spelen, dansen en zwemmen. Oh, en weet je wat nog beter is? Elke dag zon! 

Heb je broertjes of zusjes?

Nee, die heb ik niet. Op de parken komen zoveel jongens en meisjes, dat is voor mij bijna hetzelfde. 

Dit liedje kun je helemaal meezingen

Dat is een makkie: mijn eigen lied natuurlijk! Heb jij deze al gedownload? Moet je snel doen. Je kunt ook mijn videoclip bekijken door hier te klikken.

Ik word verdrietig van

Regen. Dat vind ik niet zo leuk. Een klein beetje regen is niet zo erg maar als het de hele dag regent word ik wel verdrietig. 

Ik ga op vakantie en neem mee

Mijn zwembroek, een MP3-speler, natuurlijk een tandenborstel en schone onderbroeken, uh... een zonnebril (maar die neem ik altijd mee), een grote handdoek, een bal en een luchtbed.